Re: FMy

Awatar użytkownika
mete
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 721

Re: FMy

Post autor: mete » 06 lip 2011, 11:22

Na szybko. Miał ktoś Ganso w drużynie w FM 2011? Ściągnąłem go do Malagi i mam cholerny problem z ustawieniem go. Chcę grać nim w linii pomocy - nie jako AMC. Jaką rolę mu dać?
Ja miałem całą karierę jego w Milanie. Od początku gry do końca jego kariery. Gram taktyką 4-3-1-2 i Ganso był ustawiony na środku pola(w tej trójce) jak wysunięty rozgrywający. Świetnie się spisywał. Przed nim ustawić jakiegoś szybkiego ofensywnego pomocnika(Ja miałem Pastore) i będzie świetnie.

Mam mały problem. Gram już 16 sezon Milanu i wciągu tego okresu miałem tylko 3 wychowanków, którzy nadawali się do pierwszego kadry. Jeden(środkowy obrońca) wyrósł na światowej klasy stopera. Drugim był lewy obrońca, który umiejętności nawet posiada by pełnić rolę zmiennika, ale często łapie kontuzji. Ostatni to napastnik - strzela około 10 goli na sezon. Od 4 lat jak dostaje juniorów to od mojego asystenta dostaje info, że nie ma piłkarza godnego polecenia. Jak zobaczę regenów, których dostaje Juve, Inter czy Roma to zdarzają się im po 2-3 perełki na rok. W czym rzecz? Siatkę wyszukiwania juniorów mam rozbudowaną, scoutów mam dużo i dobrych.

Wróć do „Hyde Park”