Na początku myslalem ze to gra prasy po wywiadze Pata,teraz widze ze chyba cos musi byc na rzeczy z Nasrim.Nie wiem jaki plan ma SAF ale znajac go 2 porazka z barca go troche zdenerwowala i chyba chce zaszaleć,media podaja ze będzie miał cholernie duzo kasy na transfery bo trzeba przyznac ze ostatnio mało kupowalismy. Z Sneiderem jest taka sprawa że jego trudno wyrwać z Interu, chciałby ogromnego kontraktu a Inter sobie zawoła ok 40 mln funtów jak nic.
Nie wiem co planuje SAF,wiem tyle że po odejsciu Scholsa,OH(ciagle sie łudzono ze bedzie grał) potrzebujemy graczy do srodka pola.Obrona cholernie mocno obsadzona,bramka tez,napastników aż za dużo,skrzydła niesamowicie mocne,tylko środek pomocy.....tutaj trzeba conajmniej 2 transferów.
Odchodzi Wes za 4 mln do Sunderlandu, kolejny będzie Oshea, Gibson też ma odejsc....kolejnym pewnie będzie Obertan i Diouf,nie wiadomo co z Machedą.Wellbeck pewnie zostanie wypozyczony do innego klubu,nie wiadomo co z Evansem.Jak widac SAF chce zrobic małą rewolucje,chyba porażka z Barca zadziałała na jego ego i chce jej rzucic wyzwanie tak jak kiedyś Liverpoolowi.
SKy podało że Nasrim interesuje sie Chelsea....czasami mam wrażenie ze jakby prasa napisala ze MU interesuje się Manu z Legi to jutro City z Chelsea składaką za niego oferte.....