Re: Arsenal FC (zbiorczy)

Awatar użytkownika
guru
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki
Reputacja: 335

Re: Arsenal FC (zbiorczy)

Post autor: guru » 07 lip 2011, 8:54

Duch pisze:To niech nam Mancini od razu dorzuci Adama w pakiecie i będzie grało. Byle nie Milnera :lol:
Ja bym byl zadowolony z tego. Nasri raczej odejdzie, wpadnie 20 baniek i pójdzie na spłatę kredytu. A tak mielibyśmy bardzo dobrego skrzydłowego. Adam już zima chciał odejsc, bo jak sam twierdził grał za mało. Do tego Gervinho, który jest uniwersalny, bo potrafi grac zarówno na skrzydle jak i w napadzie.

Bardzo lubię Samira, ale on nie jest jeszcze takim graczem, którego byłoby ciężko zastąpić. Natomiast Fabregasa nie możemy stracić.

Transfery out: Clichy(7 mln), Nasri 20 mln.(tego akurat nie chce, ale trzeba się tego spodziewać), Denilson(5 mln), Diaby(5mln), Bendtner(10 mln), SQ(2 mln) i Almunia(2 mln). W sumie daje nam to 51 mln funtów. Kwoty przybliżone, raczej wyssane z palca, ale zakładam, ze tyle można by było uzyskać za danego zawodnika.

transfery in: Cahill (17 mln), Gervinho (11 mln), Johnson (15? trudno mi powiedzieć na ile go wyceniają), Baines (20?). Daje nam to w sumie 63 mln funtów. Czyli 12 na minusie, a przecież środki na transfery są. Jeszcze jakby jakiegoś DM'a Wenger sprawił to byłoby super. Mnie się marzy M'Vila. :wink: Wg mnie takie okienko mozna byloby uznac za udane.

Tylko żeby Fabregas nie odszedł jeszcze w tym sezonie. :pray:

Wróć do „Anglia”