Sprowadzenie dwóch z tej czwórki jest jak najbardziej realne, bo mamy środki do tego no i jak widać renoma klubu jest jeszcze dosyć silna. Vidal chce grać u nas, Aguero też, Rossi nie wiadomo ale jak się dogadamy z Villarrealem to myślę, że nie będzie robił problemu. Danilo podobno już jest dogadany. Marotta może tego dokonać, ale może też wszystko spieprzyć bo jak powiedział Agnelii "neocjujemy tylko na naszych warunkach". I tego się najbardziej boję, bo nie wierzę, że Marotta jest tak twardy w negocjacjach jak Galliani czy Moggi. Gdyby był Lucek, jestem pewny, że Aguero grałby u nas, a Motta z Tiago trenowaliby z Atletico.(L)oczkerson pisze:Ten Danilo jest podobno cholernie utalentowany. Przynajmniej tak mówi jakiś spec od Am Płd. Jeśli byśmy sprowadzili jego Vargasa i Vidala to by było ślicznie. Jakbyśmy sprowadzili jeszcze Rossiego to bym popadł w ekstazę
Dodatkowy napastnik musi przyjść, ale jestem zdania, że lepiej wydać 40 mln na lewe skrzydło i 15 na atak, niż odwrotnie. Z tym, że o lewoskrzydłowych nic nie słychać za to taki Aguero sam się do nas pcha. Nie dziwię się Marotcie, że w takim razie woli iść na łatwiznę i dopina transfer Argentyńczyka. Jak będzie Kun czy Rossi, będę zachwycony, owszem. Ale i tak to wszystko nie będzie miało sensu jeśli po lewej stronie będzie biegał Marchisio z Martinezem lub Lanzafame(L)oczkerson pisze:Fabio uważam za świetnego gracza, ale po pierwsze nie można mieć jedynie 2 dobrych napastników, a po drugi co jak co, ale Quagliarella to inny poziom niż liderzy drużyn z którymi w przyszłości chcemy rywalizować. Potrzebujemy po prostu jeszcze jednego napastnika by mieć pewność, że kontuzja czy słaba forma znów nam nie rozwali sezonu. Zresztą gdybyśmy mieli 3 graczy o różnej charakterystyce w ataku walczących o dwa miejsca by było cudnie. Zarówno układ Rossi-Quagliarella czy Rossi-Matri mógłby wyglądać świetnie, a funkcjonowałyby zupełnie inaczej.
To już było w zeszłym roku, nie wypaliło. Nie powtarza się dwa razy tych samych błędów.Emerald pisze:W takiej sytuacji mozliwe, ze trzeba bedzie sie skupic na zbudowaniu skladu, dzieki ktoremu w nastepnym sezonie Stara Dama bedzie grala w LM, bez dokupywania na sile jakiejs gwiazdy.