Re: Manchester United (zbiorczy) (cz.2)

MGiggs
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 124

Re: Manchester United (zbiorczy) (cz.2)

Post autor: MGiggs » 07 lip 2011, 14:07

Moze Samir i Wesley razem? :wink: Wiem wiem fantazja ale kto wie co SAF wiedzi w glowie, raz wydaje mało w okienku,innym razem szasta.Porażka z Barca podziałała na Ferguson, co jak co ale ten facet żyje wyzwaniami,lata zył pogonieniem Liverpoolu teraz może chce zbudować ekipe podobną do Barcy? To takie luzne przypuszczenia, kasa na transfery jest choc nie wiadomo ile, chodzą słuchy że standardowe 25 mln funtów +kasa za Ronaldo+ kasa uzyskana z sprzedawania.
Dokonalismy szybkich transferów z ktorych każdy jest zadowolony.Teraz troche fantazji i liczenia.Wydaliśmy 50 mln funtów, Samir z Wesem to wydatek ok 60mln funtów Razem 110, czyli wychodzi 80 mln za Ronaldo plus 25 które dostajemy co roku :wink:

Kto odejdzie.Brown 4 mln,Oshea 4 mln,Gibson pewnie za ok 5 mln,Kuszczak za 3-4 mln,pewnie Obertan,Bebe wypozyczony za mln czyli ok 20 by się zebrało :P

Ok zejdzmy na ziemie.Pewnie się zakonczy na tym ze kupimy jakigos mało znanego Dm z Francji i przesuniemy Morrisona z rezerw do 1 skladu.Redzie jesli to czytasz to powiedz pare zdan o Ravleu bo się onim tyle nałsuchałem ze hohoh.

Wróć do „Anglia”