Re: Manchester United (zbiorczy) (cz.2)

Awatar użytkownika
Morrow
Administrator
Administrator
Reputacja: 2055

Re: Manchester United (zbiorczy) (cz.2)

Post autor: Morrow » 07 lip 2011, 23:54

red85 pisze:Nie potrafię sobie przypomnieć żadnego zawodnika o podobnej skali talentu, któremu by u nas nie wyszło.
Rossi?

Zgadzam się, że to naprawdę smutne zdjęcie. Dla mnie jako fana United to cholernie przykry dzień. Tacy ludzie jak Brown i O'shea powinni w tym klubie kończyć kariery. O ile odejścia Wesa trudno było uniknąć, nie wiem czy tam nie wydarzyło się coś na lini między nim a Fergusonem tak John przez ostatnie lata stał się ważnym ogniwem układanki Szkota. Ciężko mi przyjąć tę decyzję i ciężko mi ją zrozumieć, przecież John w ostatnim sezonie zagrał w 30 meczach MU w wyjściowej jedenastce. Nawet zakłądając, że stawiamy na bliźniaków to swoje Irlandczyk by na pewno zagrał. Oddajemy ludzi, którzy byli z tym klubem od zawsze na dobre i na złe, byli jak wygrywaliśmy LM, byli jak odpadaliśmy w grupie. To nigdy nie byli artyści ani piłkarze najlepsi na swoich pozycjach ale tak lojalnych zawodników, którzy oddali całe serce i najlepsze lata jednemu klubowi jest już coraz mniej. A my oddajemy ich teraz za grosze (to akurat może być spowodowane nieutrudnianiem odejścia przez klub) i ważniejszą informacją na kibicowskich stronach MU jest to, że Arsenal odrzucił ofertę za Nasriego albo że Nasri chce grać dla MU niż odejście tak zasłużonych dla klubu piłkarzy. Przykre ale to chyba znak czasów a ja jestem sentymentalny.

Nie tak to miało wyglądać ale powodzenia Wes, powodzenia John. Dzięki za te wszystkie piękne lata i obym jeszcze mógł was zobaczyć na OT w jakiejkolwiek roli bo to tu jest wasze miejsce.

Wróć do „Anglia”