Chciałem odnieść się raczej do ogólnej oceny zespołu. Pisząc, że nasi mają małe perspektywy rozwoju chodziło mi raczej o zawodników. Zgadzam się z tym, że dobry szkoleniowiec (takim bez wątpienia jest AA) jak dłużej popracuje to schematami i organizacją gry pozwoli nam wygrać mecze na styku.
Zdefiniuj co masz na myśli pisząc potencjał. Nie rozumiem tego zdanie, które zacytowałem. Dla mnie potencjał to maksymalne możliwości jakie może osiągnąć zawodnik / drużyna przy założeniu zajścia wszystkich pozytywnie wpływających na formę zdarzeń. To jest długodystansowe. Nie można powiedzieć, że jak Igła gra to mamy potencjał. Potencjał to ma się przed meczem, przed ligą, etc. Oczywiście nie kwestionuje tego, że Igła na ten moment po poza Kurkiem (który ma niewątpliwe wady) jedyny nasz klasowy zawodnik w 6(7). Igła ma potencjał i go wykorzystuje. Gorzej z resztą. Liga się rozwija, ale też zabija naszą reprezentację. Ja się pytam gdzie jest Mika, gdzie jest Król, Hebda, etc? Mika miał być talentem wyjątkowym, tylko że w tym momencie jest pierwszym rezerwowym (optymistyczne założenie). Winiarski w jego wieku grał regularnie. A i tak są tacy co uważają, że Michał popełnił błąd, że został w Skrze, a nie wyjechał wcześniej do Włoch. Król potrafił zdemolować drużynę Rosji w swojej kategorii wiekowej, szkoda tylko, że to jest przeszłość. Jesteśmy w dupie i zmierzamy w jej głąb.ddemon pisze:Jest potencjał dopóki Igła wygarnia takie piłki
Chciałbym finał Rosja - Argentyna.