Re: Inter Mediolan (zbiorczy)

MarcinW
Kapitan
Kapitan
Reputacja: 390

Re: Inter Mediolan (zbiorczy)

Post autor: MarcinW » 08 lip 2011, 16:43

A mimo wszystko nie potrafisz odpowiedzieć na trzy proste pytania. Poza tym różnica działająca na moja korzyść jest taka, że jest co nieco wiem na temat prawa materialnego oraz procesowego, zaś ta wiedza pozwala mi na wyrażanie różnego rodzaju wątpliwość. Ludzie ze środowiska oraz media są podzielone, zaś podział sprowadza do tego, że osoby (gazety) związane z Mediolańskim klubem mają zdanie przeciwne w stosunku do tego jakie jest uzewnętrzniane przez was, co oznacza tyle, że obie strony kierują się bardziej sercem niż rozumem. Co natomiast ważne i miarodajne to to, że ludzie związani ze światem prawa raczej negatywnie odnoszą się do tych rewelacji zachowując duży dystans. Ponadto to też nie jest tak, że forumowe towarzystwo stoi za Tobą murem, większość osób z czasem po głębszym namyśle już z taką pewnością nie wyrokowała w tej sprawie zachowując mniejszy (Skip) lub większy dystans (Chlopaczek). Trudno ocenić jakie zdanie mają koledzy po szalu (kibice Interu), wszak ci są gotowi zawrzeć pakt z diabłem, aby tylko nie przyznać mi racji, co w 100 % wyjaśniają psychologiczne teorie negatywnych osób odniesienia.
by dyskutować z co prawda wyszczekanym, ale jednak skrajnie nieobiektywnym typkiem jakim dla mnie jesteś.
W takim razie powiedz mi łaskawie co według ciebie jest miarą obiektywizmu ? To, że sie powtarza jak mantrę "Inter jest winny", tworzy spiskowe teorie o tym, że MM ma w kieszeni całe sądownictwo oraz prokuraturę czy brak jakikolwiek działań ze strony organów upoważnionych do ścigania przestępczości przez 5 lat (!). Przy czym jeszcze raz podkreśle, że organów kompetentnych do inicjowania tych spraw jest więcej niż klubów występujących w serie a, zaś większość tych organów ma prawo do żądania informacji oraz wglądu w dokumentacje, która według ciebie znajdowała się w szafie Lesiaka czy też teczce Tymińskiego, zaś ta szafa została opróżniona dopiero za sprawą Moggiego, który zresztą został prawomocnie skazany - tyle na temat niewinności Juve :)

Wróć do „Włochy”