Tak, mam punkt n i liczę, że jak zareklamuję n oraz konkurencyjną platformę to na pewno klienci będą walili drzwiami i oknami, choćby musieli jechać z drugiego końca Polski.sbQ pisze:Ty chyba pracujesz w jakimś punkcie sprzedaży powyższych usług. Szkoda, że oferty Polsatu jeszcze nie przedstawiłeś.
Ogólniej ujmując to co napisałeś: na każdej platformie każdy znajdzie coś dla siebie.A z Twojego postu można wywnioskować, że polecasz zakup wszystkiego po trochu.
![]()
Nie każdego stać na to, aby brać usługi z każdej platformy tylko po to, aby mieć wszystkie kanały sportowe. To byłoby też bez sensu.![]()
Już wolałbym odbierać kanały z oferty aljazirra (czy jak to sie pisze), niż to co podałeś wyżej za taką cenęKilka kanałów sportowych z najlepszymi meczami z lig europejskich za całkiem przystępną cenę (trochę więcej fatygi, ale oferta się przynajmniej nie pomniejsza).
A poważnie: żadnego punktu nie mam. O Polsacie nie pisałem, bo to oferta w której obecnie jest główną atrakcją LE, a ta przecież za rok będzie już w nSport. Bez sensu byłoby dopłacanie 60 zł co miesiąc tylko z tego powodu.
Oczywiście, że nie każdego stać. Lub też ktoś nie widzi w tym sensu. Są jednak osoby, które mają "po trochu" z każdej platformy, aby mieć wszystkie czy prawie wszystkie kanały sportowe. Ich sprawa.
Al Jazeera - jasne, tylko że ktoś kto jest "zielony" w sprawach technicznych na to się nie zdecyduje. No i są też osoby, które chcą koniecznie mieć zrozumiały komentarz. Jeśli nie znają angielskiego (bo arabski to nie sądzę, żeby znały) to też raczej nie dla nich. Jeśli nie ma takich przeciwwskazań - pozostaje tylko aktywacja no i ewentualnie problemy z dostępem do części kanałów. Brak tylko Ekstraklasy (oczywiście jeśli ktoś jest nią zainteresowany). Tak jak podał @jordan20 jest o wiele taniej. Nawet jak się dorzuci te 39 zł za dostęp do wszystkich meczów Ekstraklasy też nie wychodzi ogromna suma (69 zł).