Inter Mediolan (zbiorczy)

Awatar użytkownika
Zaza
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki
Reputacja: 1

Post autor: Zaza » 25 kwie 2005, 11:21

Porażka z Messiną ... mały szok -- za bardzo chcieli wygrać i sie odsłonili. Zapominają o obronie -- Matrix za pożno wyszedł i nie było spalonego .... Szczerze mówiąc to wczoraj bym postawił duże pieniadz na Inter że wygra chyba opacznośc mnie powstrzymała.

Creek co do dekodera !! Sorry że wczoraj nie napisałem ale miałem jazde i nie byłem w stanie :D Koles mnie wyśmiał troche bo ja myślałem że to da sie zrobic "od Tak" ale tak nie jest Powiedział że on ma jakieś obejście wewnetrzna i tego nie zrobisz sam. Jak nie ma wiedzy na ten temat. Są jeszcze dwie inne mozliwości. 1 to taka że trzba by było załatwić dekorer cyfry ale pierwsz model. Czyli troche starszy niż ten z wejściem na karte Abonencka i karte Bankową. To jest dekoder tylko z jedna dziura na karte. Tam idzie zrobic obejście zewnętrzna.

Druga możliowśc to dekoder zachodni który nie ma blokad. Mozna wtdy tylko troche poszperac i na 70% bedzie. Ewentualcnie może byc prblem z talerzem bo jak sciaga teraz cyfry programy to moze bedzie xle ustawiony ale to chyba nie problem.

Chyba za dużo Ci nie pomogłem.. Ale moze coś wykombinujesz. Trzeba naciskać tych z Cyfry by wprowadzili do pakietu Milan Channel bo taką mozliwośc na pewno maja :!: Zobaczymy jak imzalezy na klietach :D

POZDRO

Wróć do „Włochy”