Re: Pewniak dnia

Awatar użytkownika
Salas11
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 1799
Kibicuję: Internazionale Serie A

Re: Pewniak dnia

Post autor: Salas11 » 13 lip 2011, 17:23

#9 Paragwaj - Wenezuela (handicap 0:1) 1 2.85

Typ zastępczy za Cavaniego.

Wenezuela ma już zapewniony awans dzięki czterem punktom i to jak dla mnie spore osiągnięcie tej ekipy, której wróżyłem ostatnie miejsce w grupie. Na więcej chyba jednak ich nie stać, gdyż ostatni mecz grają z Paragwajem. Nie jestem wprawdzie pewien z jakim nastawieniem wyjdą La Vinotinto (Cesar Farias wystawi raczej mocny skład z tego co widzę), przewiduję jednak że nie zagrają na sto procent przeciw muszącym wygrać ten mecz Paragwajczykom. Guarani poza zwycięstwem zależeć będzie również na jego rozmiarze (a przynajmniej powinno :roll: ), gdyż toczyć się tu będzie korespondencyjny pojedynek z Brazylią mającą na swym koncie taką samą ilość punktów. W przypadku zwycięstw obu drużyn bilans bramkowy będzie decydujący. Jako że Paragwajczycy grają mecz przed Canarinhos, według mnie nie będą kalkulować i spróbują wygrać na ile to będzie możliwe wysoko. Walka toczy się o pierwsze miejsce w grupie B, dzięki któremu zwycięzca zagra prawdopodobnie z Peru, zaś drużyna z drugiej lokaty trafi na mocną ekipę Chile. W trosce o własne dobro i dalszy byt na turnieju, tak Paragwaj jak i Brazylia powinni swoje mecze wygrać możliwie pewnie i wysoko. Mam tylko nadzieję że jeden z lepszych duetów napastników na tym turnieju Santa Cruz - Barrios nie zawiedzie.

Wróć do „Bukmacherka”