Re: FMy

Awatar użytkownika
Hyypia
Lider Drużyny
Lider Drużyny
Reputacja: 104

Re: FMy

Post autor: Hyypia » 13 lip 2011, 23:23

Dzisiaj w 08 zdobyłem swoje pierwsze scudetto.Miałem wziąć Fiorentinę, ale patrze, że miedia prognozują Bianconeri na 7 miejsce to myślę, że pokarzę im na co mnie stać.Wyprzedziłem Inter który w ostatniej kolejce zremisował z Atalantą, a ja wygrywając z Livorno wyprzedziłem ich o punkt.Stało się też to czego nigdy bym sobie nie wyobraził.Del Piero odszedł do Milanu na wolny transfer.Muszę więc wybrać nowego kapitana.Jak myślicie - wybrać Buffona czy Nedveda?Obaj to legendy, lecz Pavel pewnie po sezonie odejdzie a mój zespół potrzebuje stabilizacji.Z innych transferów sprzedałem Chielliniego do Liverpoolu, a Sevilla chcę Cristico, ale jego nie zamierzam wypuścić.Przyszedł Hernan Crespo, ale to zastępstwo dla Alexa.o partnera w ataku nie muszę się martwić bowiem David Trezeguet zdobył 23 bramki(tylko Ibrahimović miał jedną wiecej), a nie chcę stawiać ani na Iaquintę ani na Palladino, oni są dobrzy tylko jako zmiennicy.Para stoperów Cristico-Andrade raczej zostanie, chyba, że Sevilla zarzuci konkretną ofertę, a na to nie liczę.Ewentualnie jest Grygera.na bokach Chiellini odchodzi, ale wykupiłem Zaccardo z Palermo, który przejdzie na prawo, a na lewej będzie grać Zebina.Linia pomocy Nedved-Tiago-Almiron-Camoranesi raczej się utrzyma, chyba, że za podstarzałego Nedveda grać będzie również pozyskany Pablo Aimar.Co sądzicie o moim zarządzaniu drużyną?Aha, jeszcze się zaprzyjaźnilem z Luigim Cagnim. :P

Wróć do „Hyde Park”