Re: F.C. Barcelona (zbiorczy) (cz.2)

Awatar użytkownika
Emerald
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 0

Re: F.C. Barcelona (zbiorczy) (cz.2)

Post autor: Emerald » 14 lip 2011, 11:31

MarcinW pisze:Mówi to gość, który najpierw mówi, później myśli, następnie kiedy zauważa, że faktycznych skutków tego myślenia nie ma to znowu pisze i koło się zamyka. Najpierw obrzuciłeś gównem Inter, następnie częściowo przyznałeś mi racje, aby pod koniec wrócić do wypowiedzi, których treść i forma stanowiła zaprzeczenie poprzedniego posta. Tak to niestety wygląda.
Oj, nie. mowi to gosc, ktorego wypowiedzi ewidentnie nie potrafisz zrozumiec i, ktory od ladnych kilku lat mowi dokladnie to samo (na temat o ktorym byla dyskusja). To ze nie umiesz zrozumiec tego co czytasz naprawde nie jest moim problemem...
MarcinW pisze:A tak poza tym mógłbyś z łaski swojej wskazać przykłady tych nieprzemyślanych wypowiedzi ? Bo wychodzi na to, że jesteś osobnikiem rodzajowo podobnym do tych, co to chętnie oceniają, co więcej swoim ocenom przypisują wartość prawdy tylko jak ktoś spyta to z uzasadnieniem mają problem.
...I idac dalej, w zwiazku z tym pierwszym problemem nie mam zamiaru Ci niczego tlumaczyc, a moja wypowiedz jest zamieszczona tutaj tylko po to, zeby pokazac ze nie zgadzam sie z tym co piszesz i uwazam Cie za idiote. Jesli wydaje Ci sie, ze pakujac do kompletnie debilnej wypowiedzi kilka eleganckich zwrotow robisz z niej wypowiedz sensowna to sie niestety myslisz, ale po raz kolejny: to nie jest moj problem.

Wróć do „Hiszpania”