Zaasekurowałem się wyrazem "chyba", bo akurat Nani teraz bedzie grał w MU 5. sezon, a dopiero ostatni mial swietny. Może źle sobie przypominam ale na polskich stronach niektórzy już spisywali Naniego na straty (piłkę nożną regularnie oglądam 2 sezony, nie każdy miał wiecznie szybki internet i C+ w domu), ale polskie strony w miare starałem sie czytac. Pewnie gadam głupoty, więc proszę nie jedźcie po mnieCris7 pisze:Kto tu z nas sprzedawał Naniego? Poważnie Paweł, bo sobie nie przypominamPawel875 pisze:Odezwali się kibice klubu, którzy kiedyś chyba nawet sprzedawali Naniego(szczerze to nie pamiętam gdzie i kiedy ktoś się chciał pozbyć Daniela)
Sprostuję, ja od 2006 roku, a nie bezpośrednio ery Romana.Kamil232 pisze:No przecież wiekszość z nich kibicuje temu klubowi od czasu ery Romana więc to raczej jasne do czego są przyzwyczajeni
W sumie ja tak samo nie przypominam sobie żeby ktoś sprzedawał Daniela. Wręcz przeciwnie, na portalach CFC są wylewane żale, żeby postawić w końcu na tych młodych zdolnych...