Juventus Turyn (zbiorczy)

Awatar użytkownika
petru
Administrator
Administrator
Reputacja: 680
Kibicuję: Konstytucja

Post autor: petru » 25 kwie 2005, 19:27

*_For_zaza_Milan_* pisze:Ty Lakier to tu "oszust" jest ?? Moggi ?? :D Ile w łape dali twoi ?? dobrze że w Lidze Misrzów nie boirą przynajmiej tam wstydu nie przynosicie Calcio.
Kruca, nawet mnie Zaza nie denerwuj :evil:. Myślałem, że uspokoiłem sytuację, wyszedłem spokojnie na piwo, wracam, patrze, burdel w najlepsze. Jeszcze raz Cię zapewniam, że nie musisz odpowiadać na ataki. ktoś Cię nazwał oszustem? Trudno moderka czuwa, nie musisz się bronić, skoro ktoś odpowiedział za ciebie. Ale tutaj widzę akcję prowokacyjno-zaczepną :?. Ktoś do Ciebie, ty do jego klubu i się szopka nakręca.

Ja tu nie oceniam kto jakim jest kibicem, tylko jak atmosferę psuje... Dlatego WP. Tobie też nie radzę używać argumentu, że kto nie kibicuje naprawdę... To ze ktoś bierze w obronę swój klub, nie świadczy o tym. Przez przypadek możesz opluć kogoś porządnego i to się często dzieje :?. Oczekujesz, że będą się fani kibiców razem z Tobą nad jakimiś niemoralnymi praktykami, niską frekwencją i złym zachwaniu graczy pastwić? Ja w to nie wierzę, dlatego nie rzucaj pochopnie "kibicem niedzielnym" w twarz, tylko dlatego, że stoi twardo za swoim klubem. Ty Też byś tak zrobił... Poza tym zauważyłem, że wyjeżdzasz z tymi (EPO, frekwencja itp.) argumentami, kiedy ktoś się nie zgadza z Twoją opinią. Nie zawsze to na temat i nie bardzo mi się to podoba. Teraz dałem chyba wszystkim powód, aby podyskutowali o tym w temacie "Ostrzeżenia"?

Wróć do „Wracając Do Meritum”