Mam taki problem. Po wyborze składu który ma przystąpić do meczu daje się "Przejdź do meczu" i później zawsze pyta o potwierdzenie czy to ma być ten skład i ja tam dałem "nie pokazuj więcej tego komunikatu" i teraz chciałbym to cofnąć, tak żeby znowu pytało o wybór składu. Jest możliwe to powrócić



