Re: Polskie kluby w europejskich pucharach

petrdcm
Internetowy napinacz
Reputacja: 0

Re: Polskie kluby w europejskich pucharach

Post autor: petrdcm » 20 lip 2011, 0:14

Dziś wisła wygrała, ale wg. mnie wcale nie była jakoś dużo lepsza niż w meczach z lewadią czy karabachem. Po prostu skonto dziś było dużo słabsze niż tamci rywale. Nie chce gdybać bo awans to awans. Ale szczerze mówiąc to równie dobrze mogło być podobnie jak w tamtych meczach. Pamiętajmy że 2 z 3 goli to zamobójcze trafienia/odbitka, w tym ten gol na wyjeździe który właściwie ustawił mentalnie rewanżowe spotkanie.

Generalnie jak na to patrze to mi sie nasuwa na myśl jedno, do trzech razy sztuka. Teraz się udało bo w tym dwumeczu decydujące było to, tak jak wspomniałem już, że rywal był nieco słabiej zorganizowany od wymienionych poprzedników. Gdyby nie to, znowu mogło być nieciekawie z tymi rywalami prawie najsłabszymi z możliwych.

Aha, trochę bezsensowne było ciągłe tłumaczenie jakiegoś gościa w studio, że to niby jest taka faza w której zawodnicy nie mają optimum formy. Super, powtarzane właściwie co kilka minut, irytujące :?

Mała uwaga do składu:
Wilk nieźle, tylko że on by się super nadawał do gry między stoperami a Sobolewskim, a nie jako jeden ze środkowych pomocników. Destrukcja na wysokim poziomie, ale reszta b. słabo. No ale tak defensywnie wisła zapewne nie będzie grała a tym bardziej w lidze, dlatego na zmiennika Sobolewskiego bym go widział niż na grę w pierwszej jedenastce w tym sezonie.

Wróć do „Puchary Europejskie”