Re: Inter Mediolan (zbiorczy)

Awatar użytkownika
Maciek (interista)
Kapitan
Kapitan
Reputacja: 204

Re: Inter Mediolan (zbiorczy)

Post autor: Maciek (interista) » 20 lip 2011, 19:14

Wes w drugiej polowie juz troche lepiej, jak i caly Inter Podobal mi sie znowu Faraoni, szczegolnie przy asyscie na 3-1. Swoja droga gdy przebywa na boisku jednoczesnie z Alvarezem ciezko ich odroznic.

Jestem ciekaw gdzie dokladnie mialby grac Casemiro czy Banega po ewentualnym transferze. Gdy gramy trojka pomocnikow to nie ma problemu, ale gdy przechodzimy do ustawienia czworka w pomocy srodek jest zarezerwowany dla pary Wes-Cuchu (obecnie Stanko). Na prawej flance bedze gra Maicon (obecnie Santon/Nagatomo), zatem Casemiro/Banega na lewej? W zasadzie to jest stara pozycja Dejana lewa pomoc.

No i kwestia Zanettiego. Przekladajac sklady ze sparingiow na podstawowy sklad wychodzi cos takiego:

------------------------JC---------------------
-----Ranocchia----Lucio---Samuel---------
---Maicon---Cambiasso---Sneijder-----X-
-----Alvarez--------Milito--------Eto'o-----

------------------------JC---------------------
--Maicon---Ranocchia----Lucio---Samuel--
------Cambiasso---Sneijder-----X----------
-----Alvarez--------Milito--------Eto'o-----

Wydaje mi sie, ze jednak Gasp jako trener bardziej ofensywny moze widziec Capitano bardziej w obronie niz na pozycji X. Dotychczas graja tam pomocnicy Obi, Muntari, Crisetig i raczej bedzie sie tego trzymal.
Co do Santona to ok, ale taki Faraoni imo nie gorzej wygladal. Dla Davide jest o tyle dobrze, ze jego najgorsza strona czyli defensywa nie jest tak eksponowana.

Oczywiscie rozwiazaniem jest tez powrot do 4-2-3-1 gdzie Wes bierze srodek a Eto-o i Alvarez flanki, ale Gasp nie wydaje sie isc w tym kierunku.

Wróć do „Włochy”