Re: Serialomania - co po Loście i PB?

Awatar użytkownika
myhalek_acm
Kapitan
Kapitan
Reputacja: 102

Re: Serialomania - co po Loście i PB?

Post autor: myhalek_acm » 21 lip 2011, 13:51

Nie wiem czy ktoś z was oglądał serial Filary Ziemi , sam wczoraj połknałem całość w jednąnoc . Serial składa sie z 4 około 2 h odcinkow wiec troche oglądania było . Wciągnał mnie na tyle ze własnie go wam polecam , moża fabuła nie jest jakaś mega skomplikowana ale sposob gry aktorskiej , kostiumy , tematyka fajnie oddają klimat średniowiecza bez smokow , goblinow itp itd . Głowną zaletą tego serialu jest Aktorka ktora wciela sie Rolę Alieny , polecam sprawdzic :wink:

Z innej strony zacząlem oglądac tez Pacyfik , jestem w 4 odcinku i co mnie zdziwiło wojna jest tu dodatkiem nie motywem przewodnim , troche też smiesznie wygląda przebieg walk . Japonczycy padają jak muchy i walczą w jeden sposob , kupą pod ckmy , za realne to to chyba nie jest .

Jak skoncze Pacyfik , chciałbym odświeżyc Kompanie Braci ,albo zobaczyc cos zupelnie nowego więc pytanie do was . Spartakus czy Gra o Tron , oba seriale są wychwalane , oba produkcji Hbo , ale co waszym zdaniem dostarcza większej rozrywki gałkom ocznym ?

Wróć do „Kultura, polityka, wydarzenia”