Re: Tour De France

Awatar użytkownika
ddemon
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 249

Re: Tour De France

Post autor: ddemon » 21 lip 2011, 14:20

Na początek
czeher pisze: ladnie Cie pogielo...
Dzięki :lol:
czeher pisze: i dales sie zwiesc ty wsyztskim bajeczką. Sanchez bedzie pomocnikiem w tym sensie, ze nie będą się z Contadorem niszczyc... mogą wspołpracowac jak na wczorajszym etapie podczas zjazdu - i co wtedy Sanchez pomagal tudziez jechal na swoje konto?
Sanchez bedzie walczyc o swoje, moze pracowac z Contadarem aby urwac reszte ale napewno nie bedzie za niego umierac tylko za siebie :!: Ma wkoncu realna szanse na podium
Druga sprawa to wymienione przez Ciebie ekipy dziisaj wyslaly stacje przekaznikowe(po 2) wiec bedzie sie dzialo :!: Schlekowie i sanchez beda atakowa :!:
A Cadel nie jest zadnym zaskoczeniem, jedzie swoje jak co roku, tylko teraz nie ma takiego pecha. Tylko Condator mial wlasnie pecha...
Sanchez może być pomocnikiem Alberto może nie głównym jak to napisałem ale będzie..To że ekipa Euskatel wysłała 2 zawodników jako stacje niemusi oznaczać że Sanchez dzisiaj zaatakuje aby walczył o miejsce podium-owszem może on zaatakować ale głównie będzie to atak wcelu zgubienia Schlecków - zobaczymy jak nogi będą się spisywały :roll:
Jak dla mnie może raz-dwa się urwać by kogoś zgubić(pomóc w tym Alberto) a potem samotnie swoim tempem dojechać i zobaczymy co to da - są to gdybania..Co do wczorajszego etapu to ewidentnie oni wczoraj współpracowali wzajemnie na siebie spoglądając,są przyjacielami więc może rozumieją się bez słów lub też faktycznie każdy jechał na swoje konto.
Sanchez ma realną szanse na podium nie mówię że nie ale szczerze ja go nie widzę w 3 - Contador - Evans - Schleckowie i Voeckler mają większe szanse na 3 miejsce niż Sanchez i nie to że mają mniejsze straty poprostu tylko że są lepsi i mają szczęście w tym wyścigu(brak kraks)
Co do stacji przekaźnikowych ciekawe jak to wszystko rozegrają BMC i Leopard jak wspomniałeś po 2 zawodników wysłali także Evans i Schleckowie będą chcieli namieszać - szykuje się ciekawy etap

Wróć do „Inne sporty”