Re: Polskie kluby w europejskich pucharach

Awatar użytkownika
jaca911
Rezerwowy
Rezerwowy
Reputacja: 0

Re: Polskie kluby w europejskich pucharach

Post autor: jaca911 » 21 lip 2011, 18:05

Wydaje mi się, że Śląsk jest temu bojkotowany, bo to zespół konkurencji czyli Polsatu. Na Polsat sport news jest aż za dużo Śląska i podawane są wiadomości np. że Kelemen wrócił z wakacji albo Pawalec kupił sobie nowy samochód.
Tak samo jest z meczami klubów, Śląsk był w otwartej tv, a pozostałe zespoły nie. I temu inne stacje bojkotują Śląska. W przeglądzie sportowym dziś jest duży artykuł o Śląsku na 2-3 stronie czym mnie zaskoczyli, bo faktycznie o Ślasku na ogół się nie pisze.
Być może jak to powiedział Okińczyk, szef Canal+ Wisła, Legia i Lech to bardziej medialne zespoły.

Mam nadzieję, że Śląsk awansuje, będzie 2 tys. kibiców z Wrocławia i pewnie przekrzyczą kibiców Dundee. Śląsk może grać to co kocha czyli kontrę. Myślę, że jak nie stracą gola w pierwszych 15-20 minutach to spokojnie awansują i typuje 1:1 albo 0:0. Bardziej 0:0.
W ataku zagrał prawdopodobnie Szewczuk, bo Diaz jest w kadrze ale uraz, a Voskamp nie jest przygotowany na 90 minut. Szkoda, że Waldek znów na ławce, bo ostatnio bardzo dużo wniósł.

EDIT: cała teoria do kosza jeżeli o poziom naszych ligowców chodzi, Vojvodina-Vaduz 1:3 i Vaduz awans. Jednak my jeszcze nie przegrywamy z zespołami z Liechtensteinu i to u siebie. :)

Metalurg prowadzi w Sofii, dobre wiadomości jak na razie. Tylko, żeby WKS nie dał plamy.

Wróć do „Puchary Europejskie”