Liga brazylijska

Awatar użytkownika
Corinthians
Vamos Argentina!
Reputacja: 0
Kontakt:

Post autor: Corinthians » 25 kwie 2005, 20:37

SAOBUNIO pisze:Dzieki Corinthians ale znam już tą stronę, odnosnie pierwszej kolejki to zgodnie z planem pewne zwycięstwo odniósł tylko Santos, a odnośnie Corinthians to pewnie może jeszcze brak zgrania nowych gwiazd. Rozczarowało troszke mnie Sao Paulo.
Natomiast moim czarnym koniem niekoniecznie do mistrzostwa ale miejsca na pudle jest Sao Caetano. Co o tym sądzcicie
No z tym Sao Caetano to mogę się zgodzić. Ale ja bym ich chyba bardziej zaliczył do faworytów niż do czarnych koni. O ile się nie myle to 3 lata temu grali w finale CL.
A co do braku zgrania to chyba zagrali kilkanaście meczów w lidze stanowej? Nie widziałem tego meczu więc nie mogę podać przczyny straty punktów. Tevez ponoć znakomicie zgrał się z Gilem i Jo. W grze defensywnej króluje Mattos i Gustavo Nery, więc to chyba nie brak zgrania... Ja mam nadzieję, że to wypadek przy pracy :lol:
Mnie także Sao Paulo zaskoczyło tą porażką, ale przecież przeciwnik był trudny. Ja się bardzo cieszę z tej porażki bo ich nie lubię :twisted:

Wróć do „Piłka nożna na świecie”