Mi się to nie podoba, transfer kompletnie pozbawiony sensu, szanse na występy są iluzoryczne chociaż kto wie co siedzi w głowie Villasa-Boasa. Obecnie spodziewałbym się że Ramires zajmie miejsce Essiena w pierwszej jedenastce (chociaż ja bardzo chciałbym zobaczyć Davida Luiza na pozycji Michaela, chociaż tylko zobaczyć jak na niej będzie grał), jasne też jest że taki Mikel będzie częściej grał niż piłkarz Segunda Division. Nawet jeśli naprawde jest zdolny to co z tego skoro i tak Barcelona sobie go weźmie prawie za darmo. Chociaż z tym opisem to żeś go dobrze zareklamowałjordan20 pisze:jak kibice chelsea zapatruja sie na transfer oriola romeu z barcelony za 5 mln euro (za 2 lata barca moze go odkupic za 8-troche dziwne,ze tak duzy klub godzi sie byc moze zrobic z niego mega grajka,ograc by potem dac mozliwosc sprzedazy za grosze-ale nie wnikam w to) ?
gosciu to typ nowoczesnego defensywnego pomocnika-silny fizycznie,z dobrym odbiorem, uzdolniony technicznie,silnym strzalem z dystansu-moze tez w razie potrzeby zagrac na srodku obrony
ma szanse wygryzc mikela czy ramiresa ?
podobno mega podoba sie waszemu trenerowi co moze oznaczac duza ilosc szans na wystepy
Jestem ciekawy co będzie z Rajkoviciem, chłopak wrócił z wypożyczenia i dostaje szanse, czego się nie spodziewałem.
Sprawa z Courtois bardzo fajna, chociaż nawet 3 lata w Atletico to może być za mało, żeby później z miejsca wskoczyć do pierwszej 11. Chelsea.