Barcelona nauczyła się na przykładzie Cesca i zapewne będzie ostrożna przy sprzedaży wychowanków. Pewnie dlatego o takim zabezpieczaniu można wyczytać w mediach...KajoFC pisze:Co do tego synka z Barcelony to na SSN i BBC nie doszukałem się żadnej wzmianki na temat tej klauzuli odkupu i mówi się że to tylko plota jakaś. W sumie co to by był za interes zapłacić Barcelonie 5mln za wyszkolenie im zawodnika.
Wg. mnie żadnej klauzuli nie ma
Zgadzam się w 100 %. Za Kakę trzeba było zapłacić 50 mln... ale Brazylijczyk był zawodnikiem ogranym,sprawdzonym, który miał wiele trofeów wygrany oraz wiele indywidualnych nagródmete pisze:Zamparini to jest gość. Trzeba chyba od niego załatwić sobie towar. Ostatnio powiedział, że ma ofertę w wysokości 45 mln i że transfer zamknie w ciągu 10 dni. A tu mówi, że dopiero we wtorek zobaczy czy oferty są prawdziwe. Ten gość chyba sam nie wiem co, gdzie i kiedy mówi. Ciekaw jestem, który mądrala nabierze się na jego gadki i zapłaci taką kasę za kota w worku(a tym bardziej dla klubu z Anglii). Owszem Pastore jest niesamowicie utalentowany, ma potencjał by osiągnąć poziom jaki prezentował Kaka, ale on na razie rozegrał dwa sezony w Europie na bardzo nierównym poziomie, a Ligę Mistrzów to widział w tv.