Re: Chelsea Londyn (zbiorczy)

Awatar użytkownika
romantyk_emil
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład
Reputacja: 0

Re: Chelsea Londyn (zbiorczy)

Post autor: romantyk_emil » 23 lip 2011, 19:49

Zresztą taka sama sytuacja jest z Neymarem i Ganso... jak można za graczy oczekiwać kwot w granicach 50 mln, skoro Ci tak na prawdę nic nie pokazali ? ;> Nie można tym zawodnikom odmówić talentu, ale nie można też być pewnym że poradzą sobie w takich drużynach jak Milan, Real, Barcelona, Manchester czy Chelsea.

Zresztą mam nadzieję, że Roman się nauczył dużo na błędach z przeszłości i nie kupi znowu kota w worku za grube miliony.

Mate może porównanie z Kaką nie było trafne, ale wiadomo o co mi chodziło. Kaka, czy Fabregas to zawodnicy sprawdzeni w najlepszych zespołach w najlepszych ligach :) Zawodnicy, którzy potrafią wziąć ciężar na swoje barki i pchnąć zespół do przodu. Kaka 3,4 sezony temu należał do najlepszych graczy na świecie, teraz przez kontuzje i obniżkę formy nie jest już takim samym zawodnikiem jak kiedyś, ale na pewno dla większości klubów na świecie byłby olbrzymim wzmocnieniem. Pastore, Ganso czy Neymar na razie do takich zawodników nie należą. Dlatego śmieszą mnie kwoty jakie oczekują kluby za nich...

Berlusconi nigdy w życiu nie wyłoży takich pieniędzy za Pastore jakich oczekuje Zamparini :)

Wróć do „Anglia”