Re: FMy

THEMANIEK
Lider Drużyny
Lider Drużyny
Reputacja: 41

Re: FMy

Post autor: THEMANIEK » 27 lip 2011, 19:11

Mirek15 sorry nie bylo mnie przez pare dni, a co do Nastasicia to jest calkiem dobry, u mnie niestety nie mial za bardzo jak sie przebic do skladu jako ze uwielbiam Gambariniego + Mongongu a w obwodzie mialem mlodych Varane i Papadopoulosa wiec nie chcialem go marnowac jako 5-tego srodkowego dlatego pierwsze 1,5tora roku siedzial u mnie i gral dosc malo dlatego potem tulal sie po wypozyczeniach przez kilka sezonow( Bayern,Mallorca,Getafe,Espanyol,Villareal) w tym ostatnim szlo mu bardzo dobrze( niestety srednia 6.92) ale gral ciagle i po powrocie jest u mnie namaszczony na 3 obronce czyli bedzie pewnym punktem druzyny( pensja juz dosc wysoka jak na niego 245.000 ojrosow miesiecznie, ale nie zaluje, hajs mam). Dopiero zaczynam sezon 2017/2018 opisze go dla ciebie po sezonie.

Co do Lukaku to dla mnie to naprawde drut, Sanogo zjada go na kazdym miejscu, Macheda u mnie jest swietny, radze przerobic go na lewe badz prawe skrzydlo, swietnie gralby z Pato, strasznie podobni do siebie gracze.

MazurXIII nie lepiej pograc kims slabszym? bo ja to potegami gram tuz przed premiera nastepnego fma, zeby pokupowac wszystko co mi sie podoba, ale ze ty mowisz ze bedziesz gral jezzcze bardzo dlugo to powiedz mi gdzie tu przyjemnosc :lol: ?

BTW. kolejny regen mi sie pojawil jako swietny napastnik juz 5... a dalej w obroncach posucha.
Kupilem tylko swietnego 16 niemca ze Stuttgardu za 8,5 mln euro i teraz w wieku 19 lat jest najlepszym moim srodkowym i daje mu jeszcze sezon i bedzie najlepszy na swiecie, to jest to co najlepsze w tej grze. A atrybuty rosna az milo :P :mrgreen:

Wróć do „Hyde Park”