Re: AC Milan (zbiorczy)(cz.2)

Awatar użytkownika
mete
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 721

Re: AC Milan (zbiorczy)(cz.2)

Post autor: mete » 27 lip 2011, 20:19

Skończyliśmy Audi Cup na 4 miejscu. Wynik mnie mało obchodzi. Kilka wniosków można wyciągnąć:

1. Zrobiliśmy w karnych "Brazilian Job" co jest dość szczególnym osiągnięciem. Nie spodziewałem się po meczu w Copa America prędko zobaczyć coś takiego, no ale cóż. Chłopaczek widzę już mnie uprzedził.
2. W pierwszym meczu na ofensywnym pomocniku grał Boateng a w drugim Binho. Różnica kolosalna. Robinho w tym sezonie liczę, że będzie regularnie grał na tej pozycji i żadnej Kaki nam nie trzeba. Ściągnąć tylko bądź jak ktoś woli aż środkowego pomocnika, który odciąży Brazylijczyka z cofania się po piłkę do środka pola.
3. Zlatan już jest w świetnej formie. Oby tylko nie wypalił się w styczniu/lutym.
4. Mam nadzieję, że Cassano dostosuje się do rady Łysego i schudnie te parę kilogramów. Za dobry gracz by go puszczać. Spokojnie z Pato mogą walczyć o pierwszy skład jako partner Ibry.
5. Poziom komentarza w dzisiejszym meczu żenujący. Kto to był - Bożydar?

Szkoda, że nie było El Shaarawy'ego bo chciałem się przekonać na jakiej pozycji będzie go próbował Allegri.

Z tego co widzę będziemy mieli ciekawe pierwsze kolejki w Seria A - Cagliari, Lazio, Napoli, Udinese...w 6 kolejce Juventus a w następnej Palermo. Z tego co widzę początek sezonu będzie naprawdę ciężki.

Do tego jeszcze wypowiedź Braidy o Kace nie napawa optymizmem :evil:

Wróć do „Włochy”