Re: Juventus Turyn cz.2 (zbiorczy)

Awatar użytkownika
(L)oczkerson
O Captain! My Captain!
Reputacja: 621

Re: Juventus Turyn cz.2 (zbiorczy)

Post autor: (L)oczkerson » 28 lip 2011, 11:28

Kuwa tak mi szkoda, że Rossi raczej nie trafi do JUVE. :cry:
Źle, niedobrze, bo wychodzi na to, że gwiazdy nie dostaniemy w tym oknie :x Kilku dobrych zawodników za dobrą kasę sprowadzono, jeszcze z 3 pewnie przyjdzie i za to nie sposób Marotty nie chwalić, bo Pirlo, Lichsteiner czy Vidal to świetne decyzję, ale tej drużynie też potrzebny jest gwiazdor, który będzie zdobywał punkty dla nas tak jak Eto'o, Ibra czy Zlatan dla Interu, Milanu czy Napoli
ile czasu zajelo Maladze zgarniecie Cazorli a ile czasu sie Marotta pieprzyl z transferem Rossiego?
Malaga została przejęta przez arabów, więc najprawdopodobniej nie muszą się za bardzo przejmować czy wytargowali dobrą cenę czy sporo przepłacają. Marotta popełnił błąd, że nie wyciągnął Rossiego kiedy była możliwość (choć trzeba zauważyć, że VIllareal nijak nie zszedł z ceny, a tego Beppe oczekiwał), ale nie ma co odnosić naszej polityki transferowej do Malagi. Inne sytuacje.

Swoją drogą trzeba się przyzwyczajać już chyba do Vucinicia :roll: Ja liczę tylko na to, że Mirko będzie grał na środku ataku i przez to będzie miał mniej meczy w których jest niewidoczny tak jak to bywa gdy był ustawiany bardzo szeroko i dość daleko od ataku. Bo umiejętności to on ma i to duże, tylko musi być regularniejszy, może jak będzie grał na swojej naturalnej pozycji to podskoczy poziom wyżej? :think: . Inna sprawa, że chciałem następce dla Del Piero (czas najwyższy, skoro to ostatni rok Alexa), a dostanę Vucinicia. "Vucinic" i "następca Del Piero" nie mogą pojawiać się w jednym zdaniu :roll:

Wróć do „Włochy”