Re: Juventus Turyn cz.2 (zbiorczy)

Awatar użytkownika
Boromir
Shadow stalker
Reputacja: 6672

Re: Juventus Turyn cz.2 (zbiorczy)

Post autor: Boromir » 28 lip 2011, 11:42

Wiedziałem, że Marotta nie dopnie transferu Aguero, ale w Rossiego to szczerze wierzyłem. Z drugiej strony nie ma co płakać, Matri i Quagliarella dadzą radę. Problemem jest tylko, że jak któryś się połamie (a na pewno się połamie) to zostajemy z DP (tu jeszcze przeżyjemy) i z Iaquintą ( :angry2: ) bądź Pasquato (oby nie skończył jak Lanzafame). A to już będzie kłopot.
(L)oczkerson pisze:Swoją drogą trzeba się przyzwyczajać już chyba do Vucinicia :roll: Ja liczę tylko na to, że Mirko będzie grał na środku ataku i przez to będzie miał mniej meczy w których jest niewidoczny tak jak to bywa gdy był ustawiany bardzo szeroko i dość daleko od ataku. Bo umiejętności to on ma i to duże, tylko musi być regularniejszy, może jak będzie grał na swojej naturalnej pozycji to podskoczy poziom wyżej? :think: . Inna sprawa, że chciałem następce dla Del Piero (czas najwyższy, skoro to ostatni rok Alexa), a dostanę Vucinicia. "Vucinic" i "następca Del Piero" nie mogą pojawiać się w jednym zdaniu :roll:
Chyba sam w to nie wierzysz. Nie jest przypadkiem, że Conte testuje Pasquato na lewym skrzydle. Trzeba mieć nadzieję, że jak przyjdzie Perotti to szybko posadzi Czarnogórca na ławkę.
(L)oczkerson pisze:jeszcze z 3 pewnie przyjdzie
Lugano, Vargas/ Bastos, no i jakiś napastnik (nie mam pomysłu kto). Zapewne skończy się na Silvestrim, Perottim i Vuciniciu.

Wróć do „Włochy”