Przyznam, że przed CA, nie słyszałem, że ktoś taki jak Lugano istnieje, ale na samych mistrzostwach prezentował się wyśmienicie, jeżeli przyjdzie będę bardzo zadowolony. Jak chłopak będzie grał z takim zaangażowaniem, jak w reprezentacji, a Chiellini wróci do formy, to obrona będzie naprawdę silna. Ale nie uwierzę, dopóki nie zobaczę zdjęć Lugano na testach medycznych, bo w takie plotki nie wierzę. Jeżeli jest w Turynie, to czemu nigdzie nie ma zdjęć? Wystarczy, że Hiddink jadł już we Włoszech obiad, Gallas na 100% dołączy do Juventusu, a Aguero czy Rossi to kwestia godzin.(L)oczkerson pisze:Edit: Corriere dello Sport napisało, że agent i sam Lugano są w Turynie. Wygląda na to, że jesteśmy godziny od Vucinicia i Lugano. Jeszcze tylko lewa pomoc i kadra kompletna
Sam nie wiem. Jeżeli będzie grał jako cofnięty napastnik, to jestem wstanie zrozumieć, bo chłopak jest w przeciwieństwie do Quagliarelli kreatywny, potrafi zrobić coś z niczego, jak drużynie nie idzie, może się spiąć, minąć 2 rywali i umieścić piłkę w siatce, a jak na lewe skrzydło? Nie wyobrażam sobie go w tej roli.Qaski pisze:Ale Vucinic? Błagam... niech mi ktoś wytłumaczy po polsku ten transfer...