Bayern Monachium (zbiorczy)

Awatar użytkownika
wazi
Bundesliga? To co najlepsze.
Reputacja: 0

Post autor: wazi » 26 kwie 2005, 14:42

Po pierwsze. Z twojej wypowiedzi wynika, ze Bayern gra w LM i doszedl do cwiercfinalu glownie z tego powodu ze kiedys wygral Champions League. No niewiem ja sie nie zgodze z tym, poniewaz co tobie to da ze kiedys wygrales LM dostaniesz latwiejsza grupe, latwiejszych przeciwnikow wiecej kasy ???. Po drugie. Chcialem Ci powiedziec ze gwiazdy nie graja wcale lepiej od tych graczy mniej znanych a berdziej solidnych w grze, niekiedy ta solidnosc (w tym przypadku Chelsea) jest duuzo lepsza od gwiazdorstwa. Niewiem czy ktos sie zgodzi ze Chelsea jest slabym teamem w tej edycji LM wedlug mnie jest najlepszym, poniewaz jej gra jest oparta na zespolowosci i solidnej grze. Po trzecie. Bundesliga jest bardzo emocjunujaca, poniewaz gra o mistrzostwo toczy sie do ostatniej kolejki i walczy o mistrza kilka zepolow, w innych ligach np szkockiej lub tez holenderskiej o mistrza walcza 2 zespoly albo nawet jeden. I tu mozna mowic o nie atrakcyjnosci, bo z gory wiadomo ktore kluby beda miec mistrza. A nie zauwazylem, zeby Bayern co roku wygrywal Bundeslige. W bundeslidze jest rywalizacja i nikt mi nie powie ze jest to liga nie atrakcyjna moze niektore mecze sa nudne i nic sie nie dzieje ale glownie mecze stoja na wysokim poziomie. Po czwarte. Co to jest za druzyna ktora nie ma ambicji ??? Kazda druzyna planuje na przyszly sezon co chciala by osiagnac w sezonie. Bayern zawsze chce walczyc o najwyzsze cele, raz mu sie to udaje raz nie, taki jest football, nie bedziesz zawsze wygrywal.
to wówczas wiatr nie wieje jej tak bardzo w plecy.
Po piate to wiatr nie wieje w plecy tylko wieje w oczy.... Pozdrawiam

Wróć do „Niemcy”