Re: FMy

Awatar użytkownika
Kamil232
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki
Reputacja: 262

Re: FMy

Post autor: Kamil232 » 31 lip 2011, 17:23

Dzięki co dziwne, nie ma szkolony w klubie ani kraju :roll: No nic Aguero jest do wzięcia który może i grać głebiej i na szpicy, ma rok do końca kontraktu i tak trzeba na niego wybulić 40 mln funtów :? Trochę to mało realistyczne wszak gdy grajek ma rok do końca kontraktu jego cena nie powinna być wygórwana. Nie wiem co robić czy czekać jeszcze rok i wtedy walczyć z innymi klubami może go ktoś zgranać czy go teraz se zaklepac.

Inna sprawa mam grajka o imieniu Adrien ma wszystko fajne dla rozgrywacza wszystkie atrybuty na 15 lub wyżej, problem w tym, że ma w ulubionych zagraniach lubi krótkie i proste podania i jak go wystawiałem na tej pozycji sporadycznie to nie bardzo się prezentował i z tego co zaobserwowałem to właśnie grał tylko do najbliższego zamiast rzucić czasami jakąś prostopadłą gałę czy przerzucić piłkę, chciałem go nauczyć żeby dyktował tempo gry to się nie nauczył, teraz trenerzy mi doradzili , żeby go nauczyć, żeby się cofał po piłkę i się tego uczy. I nie wiem czy go nadal próbować na pozycji rozgrywacza i go szkolić w tym kierunku czy wobec tego ulubionego zagrania lubi krótkie i proste podania jednak na tej pozycji nie będzie ogarniał? :P

Wróć do „Hyde Park”