Re: Ekstraklasa w sezonie 2011/2012

Awatar użytkownika
ddemon
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 249

Re: Ekstraklasa w sezonie 2011/2012

Post autor: ddemon » 31 lip 2011, 18:54

emdżej pisze:Szkoda odwołania meczu Legia - Lubin, ale boisko dziś wyglądało naprawdę fatalnie, a przestać lać nie miało chyba zamiaru.
Pierdoły :P Górnik grał w takich warunkach mecz sparingowy(warto odnotować zwycięski 4-1 z drużyną z Tucji :D)
Dziwne fajny nowy stadion a problemy nadal pozostały...Aż strach pomyśleć co będzie zimą :roll:

Górnik naprawdę grał taką fajną piłkę w pierwszej połowie że tak wszyscy chwalą :shock: Ponoć Górnik potrafił wymienić kilka podań na przestrzeni - a Jeża już nie ma więc może faktycznie Górnik zrobił na tym interesie dobry biznes :P Choć ja nadal jestem jakoś sceptycznie nastawiony..Oglądałem drugą połowę to już obrona Częstochowy mecz ewidentnie przypominał mecz z Legią na Łazienkowskiej w poprzednim sezonie,gdzie również były gra już tylko byle dalej, no i te zmiany Nawałki :anger: Mógł je wcześniej przeprowadzić- Przybylskiego nadal zmienił na prawą pomoc :lol:
W przeciągu ostatnich oglądanych 30 minut Gołębiewski poza jedną akcją strasznie zagubiony :roll: P Olkowski naprawdę przyzwoicie,charował sprintem choć nie miał siły,świetnie sie zastawia - będzie pożytek,obrona poza bramką zagrała świetnie,dobrze grał nawet Kwiek,trochę słabiej Pazdan bo zbyt duża luka się robiła między obroną a pomocą,no i Skorupski w paru interwencjach pokazał klasę tylko szkoda że Stachowiak odsunięty do rezerw i koszty rosną...
Ogólnie pierwszy występ sezonu zdobyty 1 pkt na ciężkim terenie - jestem zadowolony i z małym optymizmem patrze w przyszłość :)

Wróć do „Polska”