Re: Juventus Turyn cz.2 (zbiorczy)

Wilmore
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki
Reputacja: 108

Re: Juventus Turyn cz.2 (zbiorczy)

Post autor: Wilmore » 02 sie 2011, 13:21

Nikt go nigdy tak nie określił, a z zapowiadanej gwiazdy pewnie wyjdzie tyle ile z Milanowego Mistera X.
Riposta niecelna, bo w przeciwieństwie do Juventusu Milan ma wszystkie karty w ręku, by kogoś naprawdę ciekawego sprowadzić do siebie, Juventus dopiero będzie pracować na taką możliwość.
Jakby trafił do JUVE Rossi lub Aguero też byś się pytał czy będzie któryś z nich grał na lewej pomocy?
Rossi tak, bo jak Vucinić grywał na pozycji lewoskrzydłowego. Aguero z tych przyczyn nie. Nie wiesz, jak grywał Czarnogórzec i Włoch w poprzednich sezonach, czy dostosowujesz przeszłość gracza do oczekiwań na przyszłość? Bo ten drugi manewr zdążył mi się znudzić przy okazji transferu Melo.
Dla mnie zależność jest prosta: Fabio > Vucinić i byłbym bardzo zawiedziony, gdyby Conte myślał inaczej.
To byłby udany strzał w stopę dopiero. Na razie macie całkiem udane mercato - pozbywacie się wyłącznie ciągnącego was w dół tabeli szrotu i poza Vuciniciem ściągacie świetnych graczy (Czarnogórca pewny nie jestem, bo jest strasznie chimeryczny), a tu ktoś popełniłby taką pomyłkę?

Wróć do „Włochy”