Riposta niecelna, bo w przeciwieństwie do Juventusu Milan ma wszystkie karty w ręku, by kogoś naprawdę ciekawego sprowadzić do siebie, Juventus dopiero będzie pracować na taką możliwość.Nikt go nigdy tak nie określił, a z zapowiadanej gwiazdy pewnie wyjdzie tyle ile z Milanowego Mistera X.
Rossi tak, bo jak Vucinić grywał na pozycji lewoskrzydłowego. Aguero z tych przyczyn nie. Nie wiesz, jak grywał Czarnogórzec i Włoch w poprzednich sezonach, czy dostosowujesz przeszłość gracza do oczekiwań na przyszłość? Bo ten drugi manewr zdążył mi się znudzić przy okazji transferu Melo.Jakby trafił do JUVE Rossi lub Aguero też byś się pytał czy będzie któryś z nich grał na lewej pomocy?
To byłby udany strzał w stopę dopiero. Na razie macie całkiem udane mercato - pozbywacie się wyłącznie ciągnącego was w dół tabeli szrotu i poza Vuciniciem ściągacie świetnych graczy (Czarnogórca pewny nie jestem, bo jest strasznie chimeryczny), a tu ktoś popełniłby taką pomyłkę?Dla mnie zależność jest prosta: Fabio > Vucinić i byłbym bardzo zawiedziony, gdyby Conte myślał inaczej.