Re: Juventus Turyn cz.2 (zbiorczy)

Awatar użytkownika
(L)oczkerson
O Captain! My Captain!
Reputacja: 621

Re: Juventus Turyn cz.2 (zbiorczy)

Post autor: (L)oczkerson » 02 sie 2011, 14:35

A czemu nie Valencia? Albo Di Maria? Też by Was wzmocnili.
:lol: Jak ja napiszę 3 pesymistyczne słowa o Nanim, głównie po to by zapodać plotkę na forum o której pewnie nie wszyscy słyszeli to jestem szurnięty, a jak wy przez dwa miesiące nasuwacie nawet nie o Hamsiku, ale wręcz o tym, że Napoli powinno się zgodzić na 25 mln to jest ok :lol: . Spoko, jak tam chcecie.
Rok temu nie było żadnych szans na Ibrahimovicia i Robinho
Jak to nie było? Obaj byli na wylocie, a prócz was nikt nie był nimi zainteresowany, kto by spełniał wymagania finansowe i sportowe Zlatana czy Robinho.
Owszem Milan a raczej Berlusconi zawalił sprawę z tym "Panem X" i pewnie będzie wielka klapa, ale Marotta wprost mówił jak to się gwiazdy pchają do Juve i że macie kasę(Natomiast Łysy ciągle powtarza, że pieniędzy nie ma)
Też mi różnica. Wy mieliście obiecaną gwiazdę, my mieliśmy obiecanę gwiazdę. Jedziemy na tym samym wózku. No, tyle, że my na drugim przywieźliśmy sobie jeszcze Vidala czy Lichtsteinera :P
Aquilani i Montolivo :D
taniej i prościej by było zostać z Pirlo.
Krasić nie jest prawym napastnikiem tak jak Vucinić nie jest skrzydłowym. Porównanie z dupy.
Cicho Krasic jest świetnym napastnikiem, bo jedyne co u niego kuleje to wykończenie i zejście do środka, a Vucinic jest skrzydłowym, bo tam go ustawiano w Romie.

Wróć do „Włochy”