Re: Juventus Turyn cz.2 (zbiorczy)

Awatar użytkownika
(L)oczkerson
O Captain! My Captain!
Reputacja: 621

Re: Juventus Turyn cz.2 (zbiorczy)

Post autor: (L)oczkerson » 02 sie 2011, 14:53

Bzdura. Padały hasła, że on jest tyle wart, a nie, że Napoli powinno się zgodzić na taką cenę. Vucinić też jest wart mniej, niż za niego daliście.
Pisaliście, że Cassano + 15 mln to dobra oferta, to jeszcze lepsze niż 25 mln w gotówce. Jakbym chciał być chamski to bym zacytował te posty w których piszecie, że Hamsik to tylko rezerwowa opcja dla Fabregasa, czy, że na 99% przyjdzie Ganso i Hamsik :>
Tyle że Pirlo zżerałby pensję dużo wyższą od Montolivo nie dając Milanowi nic i oczekując pierwszego składu. Montolivo natomiast przychodząc nie będzie grał w pierwszym składzie, a jeśli już, to nie na zasadach, których oczekiwał Pirlo. No i jest młodszy.
Pewnie, że tak, ale w ostatecznym rozrachunku zamieniacie kijek na kijek :wink:
Cofnij się na forum czy w różnych aktualnościach o rok - te transfery były uznawane za równie prawdopodobne, jak Fabregas w tym roku. Bo słaby Milan, słaba liga, świetni gracze i większe ich oczekiwania sportowe.
Ja w transfer Zlatana nie wierzyłem tylko z jednego powodu: Bo nie wierzyłem, że Barcelona go skreśli. Tak nie widziałem powodu by do was nie miał przyjść. A, że słaba liga itp. Jak Vidal szedł do JUVE to fani Bayernu też takie farmazony pisali ((niekoniecznie tutaj). To już standard, że włoska Serie A jest uznawana za kompletnie nieatrakcyjną. Mimo tego, że dobrych graczy jakoś nie brakuje :wink:

PS: OM podobno oferują 6 mln za Amauriego. Oby :pray:

Wróć do „Włochy”