Przecież to wiadomo.smitu pisze:zawdi pisze:perez do mnie dzwonil, bo chcial sie zapytac ile wypada dac w takiej sytuacji. zdziwilem sie, ze nie ma doswiadczenia, ale powiedzial, ze zawsze to tylko lige hiszpanska kupuje. w lidze mistrzow tez nie pierwszy raz taka sytuacja, ale wczesniej to bylo dawno, a jak wiadomo sprawy szybko sie zmieniaja. niestety nie potrafilem mu poradzic, bo niby skad mialem wiedziec, ja tylko bulki w sklepie kupuje, ale widac, ze jakos wykumal.smitu pisze: a lyzka na to niemozliweskad takie info masz ? a co powiesz na temat schlebiania sedziom ?? w tym sezonie za rzecz barcy
![]()
![]()
schlebianie sedziom??![]()
ze niby kto schlebia sedziom??
![]()
jak mozna schlebiac komus na czyjas rzecz??
![]()
moze chodzilo ci o to ze barca schlebia sedziom na swoja rzecz??
![]()
qrde popatrz chyba dzwonil do mnie tuz po tym jak odlozyl sluchawke po rozmowie z toba, mowil ze go namawiales w imieniu laporty do machlojek ale on sie nie dal![]()
a co do sedziow napisze inaczej bo tamto mi nie wyszlo !
sedziowie w tym sezonie faworyzuja barcelone !!!!!!
W końcu patrząc na ostatnie 7 spotkań aż 4 z nich sędziowali panowie z Madrytu. Jawne faworyzowanie Barcy. Najbliższy mecz z Albacete także będzie sędziował rozjemca z Madrytu. Co to ma znaczyć. Rijkaard napewno zamówił sobie takich sędziów (przecież nie zrobił tego Perez).
Ale dobra Smitu dawaj napinka pęłną parą. Sędziowie faworyzują Barcelonę
Wiesz Smitu nie bądź żałosny.
Mam nadzieję, że sobie tylko jaja robisz odkąd wróciłeś.