Primera Division (La Liga)

Awatar użytkownika
Mentor
Zajebiaszczo
Reputacja: 18

Post autor: Mentor » 26 kwie 2005, 17:12

smitu pisze:
zawdi pisze:
smitu pisze: a lyzka na to niemozliwe :? skad takie info masz ? a co powiesz na temat schlebiania sedziom ?? w tym sezonie za rzecz barcy :twisted: :twisted: :twisted:
perez do mnie dzwonil, bo chcial sie zapytac ile wypada dac w takiej sytuacji. zdziwilem sie, ze nie ma doswiadczenia, ale powiedzial, ze zawsze to tylko lige hiszpanska kupuje. w lidze mistrzow tez nie pierwszy raz taka sytuacja, ale wczesniej to bylo dawno, a jak wiadomo sprawy szybko sie zmieniaja. niestety nie potrafilem mu poradzic, bo niby skad mialem wiedziec, ja tylko bulki w sklepie kupuje, ale widac, ze jakos wykumal.

schlebianie sedziom?? :lol: :lol: ze niby kto schlebia sedziom?? :lol: :lol: jak mozna schlebiac komus na czyjas rzecz?? :lol: :lol: moze chodzilo ci o to ze barca schlebia sedziom na swoja rzecz?? :lol: :lol:

qrde popatrz chyba dzwonil do mnie tuz po tym jak odlozyl sluchawke po rozmowie z toba, mowil ze go namawiales w imieniu laporty do machlojek ale on sie nie dal :twisted:

a co do sedziow napisze inaczej bo tamto mi nie wyszlo !

sedziowie w tym sezonie faworyzuja barcelone !!!!!!
Przecież to wiadomo.
W końcu patrząc na ostatnie 7 spotkań aż 4 z nich sędziowali panowie z Madrytu. Jawne faworyzowanie Barcy. Najbliższy mecz z Albacete także będzie sędziował rozjemca z Madrytu. Co to ma znaczyć. Rijkaard napewno zamówił sobie takich sędziów (przecież nie zrobił tego Perez).
Ale dobra Smitu dawaj napinka pęłną parą. Sędziowie faworyzują Barcelonę :!: Zawsze coś im wydrukują :!: Nie to co w przypadku Realu. Nie dość, że Królewscy muszą walczyć z nadwagą ROnaldo to jeszcze z sędziami w tym sezonie :!:

Wiesz Smitu nie bądź żałosny.
Mam nadzieję, że sobie tylko jaja robisz odkąd wróciłeś.

Wróć do „Hiszpania”