Re: Inter Mediolan (zbiorczy)

Awatar użytkownika
Babel
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki
Reputacja: 242

Re: Inter Mediolan (zbiorczy)

Post autor: Babel » 07 sie 2011, 8:40

A można w taki spósb blokowac piłke jak leżący na boisku Silva? Wydaje sie ze nie i Thiago w intencji chciał mu ja zabrac, a nie wjechac w noge. Pytanie czy sedzia nie gwizdnał wczesniej faulu, bo tak mi sie zdawało, a w tym chińskim kotle nic nie bylo słychac. Jesli Motta miał dostac ciemnopomarańczowa za to wejscie (a moze powinien) to Nesta za tego bara w Motte chwile pozniej tak samo. Arbiter nie skrzywdził nikogo w tej sytuacji. Gattuso pierwsza połowe pracował na czerwona, jak zwykle zapomniał czym sie rózni twarda gra od chamstwa. Przyjmijmy, ze arbiter prawdiłowo dal mu jeszcze szanse i w drugiej połowie Gattuso juz gral normalnie. Odnsnie Rino problem jest taki, ze co derby gra chamsko i praktycznie poza jednym meczem gdzie skopał Sniejdera i sprowokowal karnego, sedziowie mu poblazaja. Skoro Milan ma swojego Gattuso, Inter nie bedzie biernie patrzył i tez mam ludzi do bardzo twardej walki.

Dobre z tym nudzeniem sie MM. Wyborne.

E: Branca nadal gra karta, ze nikt w Interze nie rozmawia na temat odejscia Sneijdera. Twierdzi tez, ze nie ma zadnych negocjacji na linii Inter - City. Ciekawe na ile to prawda, a na ile gra.

Wróć do „Włochy”