Re: Ekstraklasa w sezonie 2011/2012

petrdcm
Internetowy napinacz
Reputacja: 0

Re: Ekstraklasa w sezonie 2011/2012

Post autor: petrdcm » 07 sie 2011, 13:58

piwus pisze:Można spekulować na podstawie wartości zawodników, szerokości ławki rezerwowych, jakości gry, nie wyników na starcie ligi.
Przecież napisałem wątpliwości ad. ławki formacji obronnej więc o co chodzi? Start ligi jest równie szczególnie ważny jeżeli gra się więcej niż tylko w jednych rozgrywkach w danym sezonie.
piwus pisze:To doskonałe dane. Wisła nie musi równać do Lecha z zeszłego sezonu, czy z tego i wygrywać 5-0 w trakcie pierwszych trzech kolejek. Wystarczy tylko, że zdobędzie mistrzostwo na koniec sezonu.
Fajnie, tyle że tamtym zdaniem komentarza odniosłem do tego stwierdzenia (i te dane są doskonałe bo mu zaprzeczają przynajmniej na razie, a nie wiem jak będzie dalej):
piwus pisze:Kiedy Lech w zeszłym sezonie źle zaczął, to grał piach już do końca roku. Wisła tego nie prezentuje.
piwus pisze:Petr - zawsze liczysz wyłącznie sytuacje, który się nie wydarzyły ale mogły - to trochę irytujące.
Liczenie stworzonych sytuacji to w przeciwieństwie do twoich wyliczanek nie jest tym co się nie wydarzyło:
piwus pisze:Wisła, moim skromnym zdaniem, bardziej zasłużyła na wygraną, ale gra była prawie wyrównana.
Szczególnie do momentu gdy Polonia prowadziła 1-0 i przy tym wyniku nie został podyktowany karny dla Polonii :lol: Rzeczywiście prawie wyrównana gra :lol:

Wróć do „Polska”