Re: Ekstraklasa w sezonie 2011/2012

Awatar użytkownika
petru
Administrator
Administrator
Reputacja: 680
Kibicuję: Konstytucja

Re: Ekstraklasa w sezonie 2011/2012

Post autor: petru » 07 sie 2011, 14:14

petrdcm pisze: Przecież napisałem wątpliwości ad. ławki formacji obronnej więc o co chodzi?
Wisła ma 20 piłkarzy do gry, rekord ligi, ale ty masz wątpliwości odnośnie ławki :lol:.Oczywiście, że piłkarze z ławki nie są w większości tak dobrzy jak podstawowyi, to specyfika ławki, ale większość z powodzeniem grała w ekstraklasie. Ilu miał Lech - odpowiesz mi w końcu?
petrdcm pisze:Start ligi jest równie ważny jeżeli gra się więcej niż tylko w jednych rozgrywkach w danym sezonie.
Wisła gra od ponad 10 lat w pucharach i tego nie zauważyłem w lidze. Na marginesie - moim zdaniem kluczowy jest kwiecień. No chyba, ze się zapewni mistrzostwo wcześniej, jak Wisła w zeszłym sezonie.

Lech w zeszłym sezonie źle zaczął, z krótką przerwą na wygraną 5-0 w trzeciej kolejce i kontynuował tę tendencję przez cały sezon. Karny wyimaginowany z Polonią, dobre trałkowanie. Gra była prawie wyrównana, bo chociaż Wisła momentami dominowała, to stwarzała za mało sytuacji, brakowało ostatniego podania. Wynik 1-0 był jednak nieadekwatny do poziomu gry obydwu zespołów. Polonia też miała jakieś okazje, więc remis ze wskazaniem. Oczywiście na Kirma. Tak naprawdę, to powinna być wygrana, gra była prawie wyrównana. Pzdr Petr, teraz możesz się powtarzać na 3 strony.

Wróć do „Polska”