Po 1 Vianuch zorientuj się co to oznacza półamatorska drużyna typu Skonto to będziesz wiedział skąd sugestia odnośnie piknikowych graczy.Vianuch pisze:Po 1 petr zorientuj się, co to w slangu piłkarskim oznacza piknik, bo mylisz pojęcia.
Po 2 - Wisła (z tego co piszecie) 2 razy grała we wrześniu w pucharach i 2 razy zdobywała wtedy mistrza. Więc skuteczność 100% a nie jakieś 10%.
Po 3 jak za takie jak wyżej w linku gwiżdze się karne to pozdro.
Zdaję sobie sprawe, że w odpowiedzi zapodasz różne dziwne argumenty, które będą miały wykazać, że we wszystkich podpunktach się mylę, ale nie licz na odpowiedź, bo nie mam siły dzisiaj na walkę z wiatrakami.
Po 2 Vianuch mowa była o 10 ostatnich sezonach więc wyliczyłem że z tego dwa były grane w pucharach gdy zdobywano mistrza, a zatem 20% jak najbardziej poprawne obliczenie (może jeszcze weź oblicz przyszłość to ci może wyjdzie 200% normy na chwile obecną
Po 3 Vianuch jak za takie jak w linku ale co? Zaraz napiszesz coś w stylu "upadki" tyle gdyby tak było to od razu byś napisał czyli zwyczajnie ci zabrakło słów na inne określenie niż "faul" i teraz wymusiłem na tobie szukanie synonimów. Tyle w temacie.