A ja Sneijdera widzę tylko w kontekście 4-4-2. SAF od tego ustawienia nie odejdzie, bo nie będzie chciał rozbijać duetu Roo-Hernandez, a wszyscy w Man Utd mówią, że pasuje idealnie do ich potrzeb.Loczek Wes jak przyjdzie to zajmie miejsce Roo w 4411 wtedy Wayne powędruje na wysuniętego, dzięki temu zabraknie miejsca dla Hernandeza, Berby, Wellbecka, Owena czy Machedy
Wes jest pracowity i ma odpowiedni styl w rozegraniu. Zresztą skoro w zeszłym sezonie w środku pomocy grał Giggs to Sneijder też może.
To nie są kreatorzy, a piłkarze kreatywni. Kreatorem jest Xavi, Pirlo, Fabregas, takim piłkarzem był Scholes. Skrzydłowi nie zdominują gry w środku pola (chyba, że schodzą do środka jak Nedved) czy zmienią tempa ataku. Rooney, czy Berba nie uruchomią ataku długą piłką czy wyprowadzą ją z głębi.Nani, Young, Valencia, Rooney, Berbatov, Welbeck
Oglądałem i Clev bardzo mi się podobał. Umie szybko wymieniać podania i potrafi być pod grą. Jeśli nikogo nie kupicie to warto na chyba warto na niego stawiać. W szczególności, że to ograniczy ilość występów Andersona, którego nie trawię.Oglądnij występ Cleverley'a vs City to będziesz wiedział o co mi chodzi.