Niemcy - Transfery (zbiorczy)

Awatar użytkownika
kama_reda
Rodowity Bawarczyk
Reputacja: 0

Post autor: kama_reda » 26 kwie 2005, 19:54

Dla Ze Roberto jest nowa umowa i możliwe, że przedłuży kontrakt :D , ale to nie jest pewne .
w00jtas pisze:Prawdopodobnie po zakonczeniu sezonu do Niemiec wroci Effenberg byly pilkarz Bayernu Monachium... juz nie jako pilkarz tylko manager Borussi M'Gladbach... ciekawe to rozwiazanie ale mozliwe ze Effenberg zadebiutuje jako manager w 2.BL jezeli Gladbach nie zacznie wygrywac!!
Ostatnio pojawiła sie informacja, że jakiś tam przedstawiciel Borussi M'gladbach (nie wiem jak sie nazywa) powiedział, że nie ma takiej możliwości, aby zatrudnić Effenberga.

P.S.
Effenberg to wychowanek Gladbach.
Figo11 pisze:Lukas Podolski ja bym go widział w Leverkusen
Nie jest raczej możliwe. Ja bym go widział w Bayernie, i to jest bardziej możliwe. Ale najprawdopodobniej przejdzie do Bayernu w 2007 roku, jak mu sie skończy kontrakt z Koeln. Po tym sezonie Podolski nie opuści Koloni, jeżeli awansują do Bundesligi. Tak przynajmiej mówił.
P.S.
Jeżeli mimo wszystko Podolski by odszedł to Koeln chce ponoc na jego miejsce sprowadzić Macieja Żurawskiego. Interesują się takze którymś z braci Brożków, ale nie wiem którym, chyba Pawłem, ale pewny nie jestem :wink:

Poza tym co wypisał Alkoholiko:

Tim Wiese Kaiserslautern :arrow: Werder - za darmo
Buckley ponoć do Dortmundu za śmieszne pieniądze: 425 tys. € ale nie wiem czy to prawda.
Matthias Langkamp Arminia Bielefeld :arrow: VfL Wolfsburg za 1,3 mln €

Więcej nie pamiętam.

Tomasz Wisio, który był wypożyczony z Pasching do Bielefeldu zagrał tylko 1 mecz i odniósł kontuzje, nie miał okazji się pokazać i działacze nie zdecydowali się go wykupić (a była taka możliwość). Tak więc wraca on po tym sezonie do Max Bundesligi.

To narazie tyle, więcej nie pamiętam, jak sobie przypomne to napisze.

Wróć do „Niemcy”