Użyłem słowa "musi" w stosunku do samego gracza, który nie tylko chce odejść z Arsenalu, ale wszystko wskazuje na to, że on sam ma takie poczucie, że musi odejść już teraz.Cesc nie musi odejść. Cesc chce odejść.
Znajmy proporcje - równo rok temu Zlatan i Robinho kosztowali razem tyle, ile Dzeko. Dopiero później jego cena spadła. Krasić natomiast do nas nie pasuje.(Rok temu na Dzeko czy Krasica nie było a nagle na Zlatana i Robinho się znalazły)
Ty masz swoje zdanie, ja mam swoje - Raiola, Galliani czy Braida nie jeździliby do Londynu dlatego, że przy zamieszkach można sobie kiełbaski na ulicy upiec.Po prostu trzeciej możliwości w stosunku do Fabregasa nie ma.
A Raiola to w ogóle jest tam od pół roku. I jak ktoś napisał - to nie jest normalne, że taki stary wyga w trakcie mercato znika nagle i nawet się nie wypowiada w mediach. Zresztą sam Cesc nigdy transferu do Włoch nie wykluczył, przeciwnie - powiedział, że Włochy to ciekawy kraj, a w nim chciałby zagrać tylko w Milanie. Tak nie mówi ktoś, kto odrzuca wszystkie opcje, jak sobie wmówiłeś.