Re: Reprezentacja Hiszpanii (zbiorczy)

Awatar użytkownika
Jarzinho
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 16

Re: Reprezentacja Hiszpanii (zbiorczy)

Post autor: Jarzinho » 10 sie 2011, 21:45

:lol: Sfinks właśnie dzisiaj płaci pierwszą karę za brak ogrywania młodych zawodników. Wylatuje Ramos, Puyol, nie ma Capdevili i obrona to totalna miazga. Co podanie Włochów to idzie bramkowa okazja, zero asekuracji, łapanie przeciwników na spalonym to komedia stale jeden zostaje. I jak del Bosque doszedł do tego, żeby wystawić Alonso jako defensywnego pomocnika, to być może kiedyś wypaliło, choć ja tego nie pamiętam. Dzisiaj ciągle łapie faule, przynajmniej co interwencja(przy czym statystyki tego mogą nie pokazywać, bo sędzia 3-4 razy puścił z przywilejem). Silva i Cazorla walący do partnerów widmo, albo do przeciwnika, Martinez jako zaginiony w taktyce.
Plus to dla mnie Llorente, może Iniesta. To komicznie mało.
Hiszpanie już kiedyś pisałem nie mają alternatyw, szczególnie w obronie. Zawodnicy może i są, ale po co ich testować, skoro jest Ramos, Puyol. To, że za Pique w reprezentacji na środek obrony wchodzi Busi to jakaś pier...ona kpina.
A Torres zszedł z urazem(chyba, choć to co pokazał przez te minuty go i tak kwalifikowało do zmiany), Pique zszedł z urazem, a Iraola trzymał się za udo schodząc... Jebnięty termin.

Wróć do „Hiszpania”