Re: Inter Mediolan (zbiorczy)

Wilmore
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki
Reputacja: 108

Re: Inter Mediolan (zbiorczy)

Post autor: Wilmore » 11 sie 2011, 15:48

Strasznie ciekaw jestem jak w przyszlym sezonie spisze sie Wasza mlodziez. Bardzo licze na trio Coutinho - Castaignos - Ricky
Fajnie pokazał się Alvarez, ale on ma 23 lata... Kaka przychodząc do Milanu miał dwa lata mniej. Jestem pod dużym wrażeniem tego, co pokazał Argentyńczyk, ale mam duże wątpliwości, czy w tym wieku zrobi jakiś duży krok naprzód. Jakby to był super talent z Argentyny, to grałby w Europie od paru lat. W Argentynie też nie miał jakiś doskonałych statystyk.
Zakładając, że Sneijdera też sprzedażą to pierwsza 10 jest w naszym zasięgu
Bez przesady.

Natomiast mnie dziwią te ruchy. Zamiast opchnąć Julio Cesara, Maicona czy Cambiasso, których sprzedaż na pewno dałaby drużynie duże pieniądze, to klub stawiający na ustawienie Gaspariniego, w którym trzeba liczyć na błysk poszczególnych piłkarzy (w meczu z Milanem mimo słabej postawy rywala nie stworzyliście ani jednej groźnej sytuacji, a bramka padła po stałym fragmencie), powinien trzymać takich genialnych piłkarzy za wszelką cenę u siebie, a pozbywać się graczy z defensywy, którzy nie są aż tak potrzebni.
Nie wierzę w to, że Inter pozbędzie się dwóch liderów na raz, nawet sprowadzając Teveza w zamian.

Wróć do „Włochy”