Fajnie pokazał się Alvarez, ale on ma 23 lata... Kaka przychodząc do Milanu miał dwa lata mniej. Jestem pod dużym wrażeniem tego, co pokazał Argentyńczyk, ale mam duże wątpliwości, czy w tym wieku zrobi jakiś duży krok naprzód. Jakby to był super talent z Argentyny, to grałby w Europie od paru lat. W Argentynie też nie miał jakiś doskonałych statystyk.Strasznie ciekaw jestem jak w przyszlym sezonie spisze sie Wasza mlodziez. Bardzo licze na trio Coutinho - Castaignos - Ricky
Bez przesady.Zakładając, że Sneijdera też sprzedażą to pierwsza 10 jest w naszym zasięgu
Natomiast mnie dziwią te ruchy. Zamiast opchnąć Julio Cesara, Maicona czy Cambiasso, których sprzedaż na pewno dałaby drużynie duże pieniądze, to klub stawiający na ustawienie Gaspariniego, w którym trzeba liczyć na błysk poszczególnych piłkarzy (w meczu z Milanem mimo słabej postawy rywala nie stworzyliście ani jednej groźnej sytuacji, a bramka padła po stałym fragmencie), powinien trzymać takich genialnych piłkarzy za wszelką cenę u siebie, a pozbywać się graczy z defensywy, którzy nie są aż tak potrzebni.
Nie wierzę w to, że Inter pozbędzie się dwóch liderów na raz, nawet sprowadzając Teveza w zamian.