Re: Inter Mediolan (zbiorczy)

MarcinW
Kapitan
Kapitan
Reputacja: 390

Re: Inter Mediolan (zbiorczy)

Post autor: MarcinW » 11 sie 2011, 16:07

Spalić koszulkę bo Mercato się nie udało? Do licha z takimi kibicami, co mają powiedzieć kibice Leeds chociażby kilka lat wcześniej, też palili koszule?
Poleciłbym przeczytać moją wcześniejszą twórczość, a wtedy zrozumiesz, że moje rozczarowanie nie bierze się stąd, że klub nie jest tak aktywny na rynku transferowym jak kiedyś, bowiem w nam współczesnych, nieżyczliwych warunkach niezbędne jest oszczędne a przede wszystkim racjonalne podejście (po częsci pierwsze wynika z drugiego). Klopot polega na tym, że wyprzedaż jaka ma miejsce (prawdopodobnie będzie miała) nie jest zaorientowana na przyszłe korzyści tylko zwrot nakładów swego czasu poczynionych. Poza tym nie mam zamiaru palić jakąś koszulkę tylko tą na której plecach znajduje się nazwisko Morattiego, więc można powiedzieć, że ten czyn będzie miał wymiar symboliczny.
Nie wierzę w to, że Inter pozbędzie się dwóch liderów na raz, nawet sprowadzając Teveza w zamian.
Mam nadzieje, że masz racje, ale rozum podpowiada coś innego. Już nigdy nie będzie tak dobrych warunków, aby sprzedać najlepszych zawodników, wszak ci w następnym sezonie stracą znacznie na wartości, co z kolei będzie korelatem przeciętnych wyników (prawdopodobnie oraz między innymi).
mógłbyś nagrać cała akcję i wrzucić filmik na forum
Mógłbym spytać po co ?

Wróć do „Włochy”