Podstawowy zawodnik drużyny która awansowała do ligi europejskiej..Patrząc na statystyki pewnie mógł zaliczyć więcej spotkań(28) gdyby nie 10 żółtych kartek.Ilość minut 2214,Zaliczył 3 asysty...Wilmore pisze: A wiesz, jak grał w zeszłym sezonie?
Dobra ale takich zawodników do gry mamy owszem może nie grają w czołowych ligach europejskich dlatego przy wyborze do "11" to jest też jego atut..Dobrze byłoby aby potrafił od czasu zagrać jakąś piłkę do przodu,mecz z Gruzją bez jakiejś rewelacji z jego strony ale jak wspomniałem musi się wkomponować w drużynę więc gdy będzie przyjeżdzał na zgrupowania,odbędzie więcej treningów to i jego gra i współpracabędzie lepiej wyglądała obecnie mogę jedyne co powiedzieć to dobrze że jest,że się zdecydował grać dla nas...Wilmore pisze: To jest defensywny pomocnik, nie oczekuj od niego takich manewrów. On ma odebrać piłkę i podać do najbliższego kolegi. Z tego wywiązywał się bardzo dobrze. Szkoda, że jego głupie wypowiedzi w mediach teraz będą rzutować na jego ocenę piłkarską.
Mam nadzieję też że Smuda nie obiecał mu z miejsca "11" a jest do tego zdolny i dalej będziemy szukać ew. wzmocnień.
Krótko napewno się przyda lecz mecz z Gruzją bez jakiś rewelacji z jego strony...