Re: AC Milan (zbiorczy)(cz.2)

Awatar użytkownika
MazurXIII
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki
Reputacja: 1377
Kibicuję: AC Milan

Re: AC Milan (zbiorczy)(cz.2)

Post autor: MazurXIII » 12 sie 2011, 18:19

O Hazardzie to nikt nawet nieoficjalnie nie wspominał,nawet się nie przewija - w często fantazyjnych - propozycjach na R&BF.Ot tak go kiedyś rzuciłem w kontraście do Ganso.Milan - jeśli wykluczymy transfer Hamsika - JEST w czarnej dupie.Pastore przepadł.Cesc przepadł.Klasowych,kreatywnych pomocników dostępnych na rynku transferowym - OBECNIE BRAK.
O takich nazwiskach jak Montolivo,Poli,Aqua czy De Rossi to nie ma co wspominać - wszyscy są od jakiegoś czasu pod formą i NIE SĄ wzmocnieniami w kontekście walki o najwyższe laury w Europie.Ganso?W europejskim stylu gry może się nigdy nie odnaleźć.Ba - może nawet nie powtórzyć 'sukcesu' Riquelme (podobne predyspozycje szybkościowe).Wpadamy na Real czy Barcę i kto nas pociągnie w takim dwumeczu?Zlatan?Akurat...
Pompowanie balonika to rozpoczął nas zarząd wespół z Allegrim (Mr.X,wielki mistrz od Berlu) i niech teraz się tłumaczy z puszczenia Pirlo za free...bo jeśli Milan oddaje Andreę za darmo do Juve by później zapłacić za Aquę niechcianego w tym klubie to ja podziękuję...
Szczerze mówiąc to ja mam w dupie scudetto (niech sobie je weźmie Napoli czy tam Inter) - chce przełamania hegemonii Anglików i Hiszpanów/Katalończyków w LM.I to nie w stylu Interu (wygrywamy i rozsprzedajemy się),ale raczej do powrotu naszej pozycji na kontynencie z przełomu lat 80ych i 90ych czy chociaż z początków XXIw.Czego sobie i wam życzę.

Galliani będzie musiał teraz na prawdę dokonać CUDU (i oby nie nazywał się Bale,który kompletnie nie pasuje do naszej taktyki).

Balotellim głównym celem?Gość ze zrytą psychą i kiepskim etosem pracy ma nas pociągnąć w Europie?Szczególnie,kiedy atak mamy tak na prawdę kompletny?Może kupmy od razu z 10 napastników,jak City...

Kaka i Aqua?Boże uchowaj...Z klubu emeryta zamieniamy się w klub rencisty...

Wróć do „Włochy”