Re: AC Milan (zbiorczy)(cz.2)

Awatar użytkownika
mete
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 721

Re: AC Milan (zbiorczy)(cz.2)

Post autor: mete » 12 sie 2011, 18:25

W lidze mistrzów to Real, Barca i United są poza naszym jak i większości klubów. Z resztą klubów jesteśmy w stanie nawiązać równorzędną walkę i przegrać/wygrać po wyrównanym meczu. Trzeba wziąć też pod uwagę, że będziemy losowani z drugiego koszyka, więc możemy trafić na mega silną drużynę w grupie i wyjść z drugiego miejsca co oznacza raczej bardzo silnego rywala już w pierwszej fazie pucharowej.
Pompowanie balonika to rozpoczął nas zarząd wespół z Allegrim (Mr.X,wielki mistrz od Berlu) i niech teraz się tłumaczy z puszczenia Pirlo za free...bo jeśli Milan oddaje Andreę za darmo do Juve by później zapłacić za Aquę niechcianego w tym klubie to ja podziękuję...
Już to pisałem - jeszcze możemy płakać za Pirlo. Gość grał słabo od lat, ale wraz z Seedorfem to jedyni kreatywni pomocnicy w naszej kadrze z zeszłego sezonu.
Szczerze mówiąc to ja mam w dupie scudetto (niech sobie je weźmie Napoli czy tam Inter)
W naszej sytuacji kadrowej, żeby na dobre włączyć się w walkę o trofea w Europie potrzeba grubej gotówki i czasu. Także Scudetto trzeba wygrać.

Wróć do „Włochy”